Steun het museum

Nu het nodig is!

De coronacrisis raakt Kunstmuseum Den Haag hard. Financiële steun van onze partners, Vrienden en donateurs en bijdragen uit nalatenschappen zijn belangrijker dan ooit.

De combinatie van de betoverende architectuur, de veelzijdigheid van de collectie en ons ambitieuze tentoonstellingsbeleid maakt het Kunstmuseum uniek in de wereld. Deze vitaliteit moeten we koesteren. 

Wat kunt ú doen?
Het vergt grote financiële slagkracht om het museum op niveau draaiende te houden. U kunt ons daarbij helpen!

Word vandaag nog Vriend of donateur. Als dank wordt u – ook nu – dicht bij het museum betrokken.

Eenmalige donatie
Wat fijn dat u ons wilt steunen! U kunt online een donatie doen of overmaken naar NL11 RABO 0362803331 t.n.v. Kunstmuseum Den Haag o.v.v. donatie. Structurele steun is natuurlijk van harte welkom. U kunt er in dat geval voor kiezen om donateur van Fonds Kunstmuseum te worden. Kijk hier voor meer informatie.

Iedereen is welkom in dit mooie museum. Als ik jonge scholieren zie rondlopen, dan raakt me dat. Dat zijn de cultuurliefhebbers van de toekomst.

- Renée Besteman, donateur van het Kunstmuseum Den Haag
Meedoen of meer weten?

Wij staan u graag vrijblijvend te woord om te bespreken welke schenkingsvorm bij u past. Neem gerust contact met ons op voor advies over het doen van een eenmalige of periodieke schenking of in het geval u het Kunstmuseum in uw testament wenst op te nemen:

Algemene gegevens van Stichting het Kunstmuseum Den Haag en ANBI-informatie vindt u hier.
Meer informatie over Governance en beleid vindt u hier