Audiotour

Bezoek kunstmuseum met de gratis audiotour-app en beleef kunst op een andere manier

 

Nieuw in de app is de mindfulness tour ‘Kijken met andere ogen’, waarbij het draait om wat je ervaart en voelt, dwalend door het gebouw en inzoomend op kunstwerken die je zelf uitkiest. Laat de informatie over jaartallen, kunstenaars of kunststromingen los en ga de uitdaging aan.

 Of kom alles te weten over het museumgebouw. De audiotour ‘Berlages meesterwerk’ - ingesproken door Vincent Bijlo, cabaretier en achterkleinzoon van architect Hendrik Petrus Berlage - nodigt je uit om met je eigen smartphone op verkenning te gaan en te ontdekken hoe Berlage en oud-museumdirecteur Hendrik van Gelder over elk detail hebben nagedacht.

 Benieuwd naar onze sterren? Beluister de audiotour bij de vaste tentoonstelling ‘Ontdek het moderne’. Met maar liefst 45 verhalen over kunstenaars als Vincent van Gogh, Claude Monet en Charley Toorop tot Louise Bourgeois, Francis Bacon en Iris Kensmil. 

Wie meer wil weten over Piet Mondriaan en de kunstenaars van De Stijl, kan zijn hart ophalen met de audiotour ‘Mondriaan & De Stijl’. Met de grootste collectie Mondriaans ter wereld is het Kunstmuseum dé plek om alles te ontdekken over deze belangrijke vernieuwers van de kunst.

 Wist je dat onze audiotours niet alleen in het museum te beluisteren zijn maar ook online? Of je nu in het museum bent of thuis; download de gratis app in de Apple App Store of Google Play Store en kom dicht(er) bij kunst.