Audiotour

Bezoek kunstmuseum met de gratis audiotour-app en beleef kunst op een andere manier

 

Mindfullness tour
Kijken met andere ogen is een audiotour waarbij het nu eens niet gaat om kennis over jaartallen, kunstenaars of kunststromingen. Het gaat puur om wat u ervaart en voelt, dwalend door het gebouw en inzoomend op de kunstwerken die u zelf uitkiest.

Berlages meesterwerk
In de audiotour Berlages meesterwerk neemt Vincent Bijlo, cabaretier en achterkleinzoon van Berlage, u mee door het museumgebouw. Luister naar zijn persoonlijke verhaal en de architectonische details die het museum zo bijzonder maken.

Ontdek het moderne
Benieuwd naar verhalen over de sterren van onze collectie? Volg de audiotour bij Ontdek het moderne. Met maar liefst 45 verhalen, van Vincent van Gogh, Claude Monet en Charley Toorop tot Louise Bourgeois, Francis Bacon en Iris Kensmil. Meer weten over Mondriaan en De Stijl? Ook hiervoor is een speciale audiotour ontwikkeld.

Mondriaan & De Stijl
Wie meer wil weten over Piet Mondriaan en de kunstenaars van De Stijl, kan zijn hart ophalen met de audiotour Mondriaan & De Stijl. Met de grootste collectie Mondriaans ter wereld is het Kunstmuseum dé plek om alles te ontdekken over deze belangrijke vernieuwers van de kunst.

Wist je dat onze audiotours niet alleen in het museum te beluisteren zijn maar ook online? Of je nu in het museum bent of thuis; download de gratis app in de Apple App Store of Google Play Store en kom dicht(er) bij kunst.