02 januari 2020 - 14:00 t/m 16:00

Ben je wakker of droom je?

Kinderworkshop in de kerstvakantie

Emma Talbot, How Is (Your Own) Death So Inconceivable? (detail), acryl op zijde, 2019

Tijdens vakantiedagen is alles net eventjes anders dan normaal en dan begint er straks ook nog eens een spiksplinternieuw jaar! Zal het nieuwe jaar heel anders zijn dan het oude? En waar hoop jij op? Tijdens deze workshop bekijken we de droomachtige tekeningen van Emma Talbot. Wat herken je in haar werk uit het gewone leven en wat past meer in dromenland? Komen er mensen, dieren, kleuren en woorden in voor? En hoe gaat dat in jouw dromen?

Daarna gaan we zelf aan de slag in het museumatelier. Heb je wel eens getekend op 'geschept papier'? Net als Talbot, gaan we ook schilderen op zijde, met acryl- en metallic-verf. Als je werk klaar is, bevestigen we het doek aan een stok zodat je het thuis op kan hangen. Jouw dromen gaan natuurlijk met je mee naar huis!

We verzamelen in de hal van Kunstmuseum Den Haag, bij de informatiebalie. Laat je jas nog maar even aan, want eerst gaan we samen kijken in GEM!

Kinderworkshop: Ben je wakker of droom je?
Bij de tentoonstelling: Emma Talbot - Sirenen uit de diepte, voor meer informatie zie https://www.gem-online.nl/tentoonstellingen/emma-talbot
Leeftijd: voor kinderen vanaf 7 jaar
Datum: donderdag 2 januari 2020
Tijd: 14:00 - 16:00
Duur: 2 uur
Reserveren: Stuur een mail naar reserveringen@kunstmuseum.nl via de knop hieronder! Vermeld bij het reserveren: de datum en de titel van de kinderworkshop, en de naam en leeftijd van het kind.
Kosten: 8 euro
Bijzonderheden: De workshop is uitsluitend voor kinderen. Zij worden begeleid door een ervaren museumdocent (beeldend kunstenaar). We verzamelen in de hal van Kunstmuseum Den Haag, bij de informatiebalie.