20 april 2021 - 18:00 t/m 19:00 / Gratis

Booklaunch Lisa Brice Smoke and Mirrors | 20 april

Museumweek

Booklaunch Lisa Brice Smoke and Mirrors

De solotentoonstelling Smoke and Mirrors van Lisa Brice in KM21 zal helaas niet meer te zien zijn voor publiek. Maar niet getreurd, we nodigen u namelijk graag uit voor de online paneldiscussie over het oeuvre van Brice, georganiseerd door de Stephen Friedman Gallery uit Londen en Salon 94 uit New York.

Let op: de online paneldiscussie start 20 april om 18:00 uur in plaats van  17:00 uur, zoals wij in onze nieuwsbrief communiceerden.

Yasmijn Jarram, conservator van KM21, zal samen met Laura Smith, curator White Chapel Gallery en schrijver Attilah Springer een panelgesprek aangaan dat wordt voorgezeten door Jennifer Higgie. redacteur Frieze Magazine. Ze zullen bespreken hoe Brice’s werk de vaak misogyne aard van het kunsthistorische vrouwelijk naakt betwist, door het overnemen van de regie over hoe vrouwen worden afgebeeld.

Met het evenement vieren we de lancering van haar nieuwe monografie, die ter gelegenheid van de tentoonstelling Smoke and Mirrors is verschenen. De rijk geïllustreerde catalogus verkent de breedte van Brice' praktijk en presenteert een selectie van schilderijen en werken op papier die de afgelopen tien jaar zijn gemaakt. Gezamenlijk uitgegeven door Stephen Friedman Gallery en Salon 94. Te bestellen in onze webshop.

De paneldiscussie zal plaatsvinden via Zoom op dinsdag 20 april 18:00. U dient zich hiervoor aan te melden.