20 oktober 2020 t/m 30 oktober 2020 €7,50

Kinderworkshop Blauwe klei! (4 t/m 6 jaar)

De Betovering 2020

Een inspirerende kinderworkshop voor kinderen van 4 t/m 6 jaar!

In Kunstmuseum Den Haag is een grote verzameling Delfts blauw te zien. Het is dit jaar 400 jaar geleden dat we dit aardewerk gingen maken. Ontdek waar het idee vandaan komt en laat je inspireren door alle verschillende vormen, van vaas tot beeld.

In het museumatelier gaan we daarna zelf aan de slag. Met klei gaan we een beeld maken. Je krijgt een recept mee om de klei thuis te bakken. Zal het lukken om er aardewerk van te maken?

Kinderworkshop: Blauwe Klei!
Voor: kinderen van 4, 5 en 6 jaar
Bij de tentoonstelling: Koninklijk Blauw
Datum: Herfstvakantie: dinsdag 20 oktober, vrijdag 23 oktober 2020
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Duur: 1,5 uur
Reserveren: via de buttons op deze pagina
Kosten: € 7, 50 per kind, 50% korting met Ooievaarspas
Bijzonderheden: Deze workshop wordt gegeven in het kader van Festival De Betovering. De workshop is uitsluitend voor kinderen, ze worden begeleid door een museumdocent. We verzamelen in de hal van het Kunstmuseum.
Covid-19 maatregelen: de capaciteit van de workshop is aangepast naar maximaal 12 kinderen

Je kind(eren) inschrijven voor deze workshop? Klik op de buttons onder de afbeelding!