20 oktober 2020 t/m 30 oktober 2020 €7,50

Kinderworkshop Blauwe klei! (4 t/m 6 jaar)

uitverkocht

Een inspirerende kinderworkshop voor kinderen van 4 t/m 6 jaar!

In Kunstmuseum Den Haag is een grote verzameling Delfts blauw te zien. Het is dit jaar 400 jaar geleden dat we dit aardewerk gingen maken. Ontdek waar het idee vandaan komt en laat je inspireren door alle verschillende vormen, van vaas tot beeld.

In het museumatelier gaan we daarna zelf aan de slag. Met klei gaan we een beeld maken. Je krijgt een recept mee om de klei thuis te bakken. Zal het lukken om er aardewerk van te maken?

• Het is niet meer mogelijk om uw kind(eren) op te geven voor de workshops, ze zijn uitverkocht.
  • In de kerstvakantie organiseert het Kunstmuseum weer kinderworkshops, houdt u onze website in de gaten.

Let op! : Ondanks dat Kunstfestival De Betovering geannuleerd moest worden gaan onze kinderworkshops in het Kunstmuseum wel door. Als u uw kind(eren) voor Blauwe Klei! heeft aangemeld dan blijft dit zo. Net als De Betovering geloven wij in de kracht van de verbeelding, hopelijk volgend jaar weer samen met De Betovering!

Kinderworkshop: Blauwe Klei!
Voor: kinderen van 4, 5 en 6 jaar
Bij de tentoonstelling: Koninklijk Blauw
Datum: Herfstvakantie: dinsdag 20 oktober UITVERKOCHT, UITVERKOCHT vrijdag 23 oktober 2020
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Duur: 1,5 uur
Reserveren: het is niet meer mogelijk uw kind(eren) in te schrijven voor de workshops, ze zijn uitverkocht.
Kosten: € 7, 50 per kind, 50% korting met Ooievaarspas
Bijzonderheden: De workshop is uitsluitend voor kinderen, ze worden begeleid door een museumdocent. We verzamelen in de hal van het Kunstmuseum.
Covid-19 maatregelen: de capaciteit van de workshop is aangepast naar maximaal 12 kinderen, geen volwassenen, de museumdocent draagt een doorzichtig gelaatsscherm