20 oktober 2020 t/m 30 oktober 2020 €7,50

Kinderworkshop Blauwe klei! ( 7 t/m 12 jaar)

uitverkocht

In Kunstmuseum Den Haag is een grote verzameling Delfts blauw te zien. Het is dit jaar 400 jaar geleden dat we dit aardewerk gingen maken. Ontdek waar het idee vandaan komt en laat je inspireren door alle verschillende vormen, van vaas tot beeld, op de tentoonstelling Koninklijk Blauw.

In het museumatelier gaan we daarna zelf aan de slag. Met klei gaan we een beeld maken. Je krijgt een recept mee om de klei thuis te bakken. Gaat het je lukken om er aardewerk van te maken?

• Het is niet meer mogelijk uw kind(eren) in te schrijven voor de workshops, ze zitten vol.
  • In de kerstvakantie organiseren we weer kinderworkshops, houdt u onze website in de gaten.

Let op! : Ondanks dat Kunstfestival De Betovering geannuleerd moest worden gaan onze kinderworkshops in het Kunstmuseum wel door. Als u uw kind(eren) voor Blauwe Klei! heeft aangemeld dan blijft dit zo. Net als De Betovering geloven wij in de kracht van de verbeelding, hopelijk volgend jaar weer samen met De Betovering!

Kinderworkshop: Blauwe Klei!
Bij de tentoonstelling: Koninklijk Blauw
Voor: Kinderen van 7 t/m 12 jaar
Wanneer: Herfstvakantie: dinsdag 20 oktober UITVERKOCHT, woensdag 21 oktober UITVERKOCHT, donderdag 22 oktober UITVERKOCHT, vrijdag 23 oktober UITVERKOCHT 2020
Tijd: van 14.00 -16.00 uur
Duur: 2 uur
Tickets reserveren: het is niet meer mogelijk om uw kind(eren) in te schrijven, de workshops zijn uitverkocht
Kosten: € 7, 50 per kind, 50% korting met Ooievaarspas
Bijzonderheden: De workshop is uitsluitend voor kinderen, ze worden begeleid door een museumdocent. We verzamelen in de hal van het Kunstmuseum.
Maatregelen i.v.m. covid-19: capaciteit maximaal 12 kinderen per workshop, geen volwassenen, leeftijd t/m 12 jaar, de museumdocent draagt een doorzichtig gelaatsscherm