20 oktober 2020 t/m 30 oktober 2020 €7,50

Kinderworkshop Blauwe klei! (7 t/m 12 jaar)

De Betovering 2020

In Kunstmuseum Den Haag is een grote verzameling Delfts blauw te zien. Het is dit jaar 400 jaar geleden dat we dit aardewerk gingen maken. Ontdek waar het idee vandaan komt en laat je inspireren door alle verschillende vormen, van vaas tot beeld, op de tentoonstelling Koninklijk Blauw.

In het museumatelier gaan we daarna zelf aan de slag. Met klei gaan we een beeld maken. Je krijgt een recept mee om de klei thuis te bakken. Gaat het je lukken om er aardewerk van te maken?

Kinderworkshop: Blauwe Klei!
Bij de tentoonstelling: Koninklijk Blauw
Voor: Kinderen van 7 t/m 12 jaar
Wanneer: Herfstvakantie: dinsdag 20 oktober, woensdag 21 oktober, donderdag 22 oktober, vrijdag 23 oktober 2020
Tijd: van 14.00 -16.00 uur
Duur: 2 uur
Tickets reserveren: via de buttons onderaan deze pagina
Kosten: € 7, 50 per kind, 50% korting met Ooievaarspas
Bijzonderheden: Deze workshop wordt gegeven in het kader van Festival De Betovering. De workshop is uitsluitend voor kinderen, ze worden begeleid door een museumdocent. We verzamelen in de hal van het Kunstmuseum.
Maatregelen i.v.m. covid-19: capaciteit maximaal 12 kinderen per workshop

Uw kind(eren) inschrijven voor deze workshop? Dat kan via de buttons onder de afbeelding!