15 oktober 2021 t/m 23 oktober 2021 €7,50

Kinderworkshop: Een boef in het Kunstmuseum

Uitverkocht

In de herfstvakantie organiseert het Kunstmuseum in het kader van Kunstfestival De Betovering verschillende kinderworkshops. Er is de workshop Een boef in het Kunstmuseum voor jonge kinderen van 4 en 5 jaar, die is reeds uitverkocht. De workshop voor kinderen vanaf 6 jaar is Jouw gedroomde KunstmuseumDe kinderworkshops worden in het Kunstmuseum gegeven, we bezoeken de tentoonstelling Het gedroomde museum om daarna zelf aan de slag te gaan in ons museumatelier.

Kinderworkshop - Een boef in het Kunstmuseum

Tijdens deze kinderworkshop beleef je een spannend avontuur in het Kunstmuseum. Help je mee de kunstwerken terug te vinden die Vos wil meenemen naar zijn hol in de duinen? In het museumatelier gaan we aan de slag om zelf kunstwerken te knippen en te plakken. Wat je zelf maakt mag mee naar huis! Doe je mee?

Leeftijd: 4 t/m 5 jaar
Datum:   woensdag 20 oktober, vrijdag 22 oktober
Tijd: 10.30 – 12.00 uur
Duur: 1,5 uur

Tickets: Het is helaas niet meer mogelijk tickets te kopen. Deze twee kinderworkshops zijn uitverkocht.

Bijzonderheden:

• De ticketverkoop gaat via Eventbrite. Let u bij het kopen van tickets op de datum en tijd en voor welke leeftijd de workshop is.
  • De workshop kost € 7,50 per kind, u krijgt 50% korting met Ooievaarspas
  • De workshops zijn uitsluitend voor kinderen, ze worden begeleid door een museumdocent.
  • We verzamelen in de hal van het Kunstmuseum. Bij drukte mag u met uw Eventbrite- ticket meteen naar de hal lopen.
  • Aan het einde van de workshop worden de kinderen weer teruggebracht naar de hal, om te worden opgehaald.