27 oktober 2019 - 13:30 t/m 14:30 €7,50

Lezing Monet - Tuinen van verbeelding

Kunst op zondag

Claude Monet [1840-1926], Blauweregen, 1917-1920, olieverf op doek, 150,5 x 200,5 cm, Kunstmuseum Den Haag.

Vraagt u zich weleens af hoe het museum erin slaagt zoveel moois te presenteren? Dan bent u van harte welkom bij de lezingenserie De Makers. Een conservator doet uitgebreid uit de doeken wat er allemaal komt kijken bij het maken van een tentoonstelling. Hoe ontstaat het eerste idee voor een tentoonstelling? Wat zijn de afwegingen bij de inrichting? Hoe wordt een verhaallijn gekozen? Wat is ervoor nodig om dat ene bijzondere werk te kunnen tonen? U hoort het bij De Makers!

Conservator Frouke van Dijke vertelt deze zondag alles over de totstandkoming van Monet – Tuinen van verbeelding.

Kaartverkoop

• Kaartverkoop via de kassa van het museum of online.
  • Om deel te nemen aan de lezing is een geldig entreebewijs verplicht. Dit is niet inbegrepen in de prijs.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wij verzoeken u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Neem uw Vriendenpas mee als u gebruik wilt maken van de korting.
  • Restitutie is niet mogelijk.

Datum : 27 oktober 2019
Tijd: 13:30 - 14:30
Tentoonstelling: Monet - Tuinen van verbeelding
Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Kunstmuseum