Doorlopend

Open Kinderatelier op zondag

voor kinderen van 5 t/m 12 jaar

Iedere zondag organiseert het Kunstmuseum Open Kinderatelier, tussen 12.00 en 16.00 uur. Kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom om maximaal 45 minuten aan de slag te gaan in het atelier, samen met andere kinderen en onder begeleiding van een museumdocent/ kunstenaar.  Wat de kinderen maken mag natuurlijk mee naar huis!

U schrijft uw kind(eren) in bij de medewerker aan de deur van het atelier en spreekt samen een eindtijd af. Ook laat u uw contactgegevens achter en u blijft zelf in het museum. Ondertussen bekijkt u een van onze tentoonstellingen in het museum.

Kinderen mogen tijdens het Open Kinderatelier maken wat ze zelf willen. Inspiratie genoeg in het museum! Er is keuze uit verschillende, maar per zondag wisselende materialen.

In de kerstvakantie is er ook op Tweede Kerstdag een Open Kinderatelier. 

Let op: t/m 18 jaar is het museum gratis toegankelijk, volwassenen betalen entree (met een ooievaarspas is entree gratis)

Open Kinderatelier op zondag
Voor: Kinderen van 5 t/m 12 jaar
Tijd: tussen 12.00 en 16.00 uur, inschrijven tot 15.30 uur
Duur: maximaal 45 minuten
Wanneer: iedere zondag en op Tweede Kerstdag
Prijs: vrijwillige bijdrage via de QR-code aan de deur wordt gewaardeerd
Capaciteit: maximaal 12 kinderen, i.v.m. covid-19 maatregelen is de capaciteit beperkt en vragen wij van volwassenen het museumatelier niet binnen te gaan.
Bijzonderheden: Het Open Kinderatelier is alleen voor kinderen. Volwassen begeleiders schrijven hun kind(eren) in bij het atelier, spreken een eindtijd af, en blijven in het museum. Museumdocenten dragen een gelaatsscherm.
  • Komt uw kind graag naar het Open Kinderatelier en draagt u het een warm hart toe? Steun het Open Kinderatelier met een bijdrage via Tikkie via onderstaande button of scan de QR-code bij de deur van het atelier.