Doorlopend / Gratis

Open Kinderatelier op zondag

Zomervakantie 2020

In de zomervakantie organiseert het Kunstmuseum weer Open Kinderatelier op zondag, tussen 12.00 en 16.00 uur. Kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom om maximaal een uur aan de slag te gaan in het kinderatelier, samen met andere kinderen en onder begeleiding van een museumdocent/ kunstenaar.  Wat de kinderen maken mag natuurlijk mee naar huis!

U schrijft uw kind(eren) in bij de medewerker aan de deur van het atelier en spreekt samen een eindtijd af. Ook laat u uw contactgegevens achter en u blijft zelf in het museum. Ondertussen bekijkt u bijvoorbeeld een van onze tentoonstellingen of geniet van een kopje koffie in de Tuinzaal.

Kinderen mogen tijdens het Open Kinderatelier maken wat ze zelf willen. Inspiratie genoeg in het museum! Er is keuze uit verschillende, maar per zondag wisselende materialen.

Let op: t/m 18 jaar is het museum gratis toegankelijk, volwassenen betalen entree (met een ooievaarspas is entree gratis)

Open Kinderatelier op zondag
Voor: Kinderen vanaf 5 jaar
Tijd: tussen 12.00 en 16.00 uur, inschrijven tot 15.30 uur
Duur: maximaal 1 uur
Wanneer: iedere zondag
Prijs: gratis, vrijwillige bijdrage per Tikkie wordt gewaardeerd
Capaciteit: maximaal 10 kinderen, i.v.m. covid-19 maatregelen is de capaciteit beperkt
Bijzonderheden: Het Open Kinderatelier is alleen voor kinderen. Volwassen begeleiders schrijven hun kind(eren) in bij het atelier, spreken een eindtijd af, en blijven in het museum.