29 maart 2020 - 14:00 t/m 15:00

Rondleiding Breitner vs Israels - Vrienden en rivalen

De tentoonstelling Breitner vs Israels - Vrienden en rivalen richt zich op de wisselwerking tussen George Hendrik Breitner (1857-1923) en Isaac Israels (1865-1934), die eind negentiende eeuw tot de belangrijkste figuren in de Nederlandse schilderkunst behoren.

Kaartverkoop

• Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
  • In totaal zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
  • Om deel te nemen aan de rondleiding is een geldig entreebewijs verplicht. Dit is niet inbegrepen in de prijs.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wij verzoeken u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Neem uw Vriendenpas mee als u gebruikt wilt maken van de korting.
  • Restitutie is niet mogelijk.

De rondleiding start op de eerste verdieping op de Erezaal van het museum. Wij vragen u iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding op tijd kan beginnen.

Datum: 29 maart 2020
Tijd: 14:00 - 15:00
Tentoonstelling: Breitner vs Israels - Vrienden en rivalen
Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Kunstmuseum