15 december 2019 - 14:00 t/m 14:45

Rondleiding Monet - Tuinen van verbeelding

UITVERKOCHT

Claude Monet (1840-1926), Waterlelies, 1916-1919, olieverf op doek, 150 x 197 cm, Musée Marmottan.

Wie kent ze niet: de wereldberoemde waterlelies van Claude Monet? De tentoonstelling Monet – Tuinen van verbeelding richt zich specifiek op de schilderijen die Monet in zijn tuinen in Giverny maakte. Met maar liefst veertig internationale topstukken. Publiekslieveling Blauweregen uit onze eigen collectie is het stralende middelpunt.

Kaartverkoop

• Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
  • In totaal zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
  • Om deel te nemen aan de rondleiding is een geldig entreebewijs verplicht. Dit is niet inbegrepen in de prijs.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wij verzoeken u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Neem uw Vriendenpas mee als u gebruikt wilt maken van de korting.
  • Restitutie is niet mogelijk.

De rondleiding start op de eerste verdieping op de Erezaal van het museum. Wij vragen u iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding op tijd kan beginnen.

Datum: 15 december
Tijd: 14.00 - 14.45 uur
Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Kunstmuseum
Locatie: Erezaal (eerste verdieping)