06 november 2019 - 18:00 t/m 20:30 / Gratis

Stad naar het museum

Cultureel avondje uit voor de stadsdelen Escamp en Wateringse Veld

Dit jaar organiseert het Kunstmuseum Den Haag voor het tiende jaar op rij de gratis culturele avondjes uit! Om dit te vieren trakteren we de hele stad op een bijzondere tentoonstelling: Monet – Tuinen van verbeelding. Onze rondleiders nemen je door de tentoonstelling en vertellen je graag meer over de wereldberoemde waterlelies van Claude Monet. Maar vergeet ook niet de feestelijke tentoonstelling Let’s Dance! – Dansmode: van tutu tot pattas te bezoeken en verwonder je over danskleding van vroeger tot nu. Michael Jackson, Madonna, Beyoncé zo komen allemaal aan bod! Ook voor kinderen valt er genoeg te ontdekken en te doen.

• Geniet van muzikale optredens
  • Sluit aan bij een van de rondleidingen
  • Ga samen met je (buurt)kinderen creatief aan de slag in het Open Familieatelier
  • Doe mee aan de workshop De kunst van het gesprek
  • Bezoek de tentoonstellingen Monet en Let’s Dance!

Gratis busvervoer

Wilt u mee met de gratis bus? Geef u op bij één van onderstaande opstapplekken. Willen uw buren, collega’s en vrienden ook mee? Vraag uw eigen gratis museumbus aan op elk gewenst adres in Escamp/Wateringse Veld (vanaf 40 personen). Voor het reserveren van een bus of meer informatie mail naar: avondjeuit@kunstmuseum.nl

Opstapplekken Escamp

• Bibliotheek Escamp / Leyweg 811