24 oktober 2019 - 10:30 t/m 12:00 €7,00

UITVERKOCHT Kinderworkshop: De tuinen van Monet

De Betovering 2019

In het museum bekijken we de tentoonstelling Monet - Tuinen van verbeelding. Claude Monet (1840-1926) is een wereldberoemde Franse schilder, bekend om zijn schilderijen van waterlelies en blauweregen, die hij maakte in zijn eigen tuin. Een bloementuin was in die tijd al bijzonder, maar de tuinen van Monet helemaal! Monet schilderde het veranderende licht en de weerspiegeling in het water met de mooiste kleuren.

In het museumatelier gaan we zelf aan de slag. Laag over laag maken we een schilderij geïnspireerd op de tuinen van Monet. Na afloop mag het natuurlijk mee naar huis!

Deze workshop is volgeboekt!

Tentoonstelling: Monet - Tuinen van verbeelding
Leeftijd: voor kinderen van 4 t/m 5 jaar
Datum: (herfstvakantie) donderdag 24 oktober 2019
Tijd: 10:30 uur -12:00 uur
Duur: 1,5 uur
Reserveren: via reserveringen@kunstmuseum.nl. Let u bij het reserveren op de datum en tijd en voor welke leeftijd de workshop is.
Kosten: 7 euro
Bijzonderheden: Deze workshop wordt gegeven in het kader van Festival De Betovering. De workshop is uitsluitend voor kinderen, ze worden begeleid door een museumdocent.