Voor de docent

In het Kunstmuseum Den Haag vinden we het heel belangrijk dat u zich als docent thuis voelt in ons museum. Daarom organiseren wij leuke trainingen voor docententeams.

Docententraining - Kunst en creativiteit in de 21ste-eeuw 

Kunstonderwijs krijgt een steeds prominentere plek in het basisonderwijs. Er worden leerlijnen ontwikkeld en steeds meer scholen hebben een eigen cultuurcoördinator. Maar hoe sluit u als docent met een druk lesprogramma aan bij deze ontwikkelingen? Volg tijdens een studiedag of een team-uitje een docententraining in het Kunstmuseum Den Haag.

Een inspirerende ontmoeting in het museum is een prachtige gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over het kunstonderwijs op school. Te midden van de kunstwerken in Kunstmuseum Den Haag krijgen docenten voorbeelden van best practice. Al snel zal blijken dat goed kunstonderwijs een groot beroep doet op de 21ste-eeuwse vaardig­heden. In de museumzalen gaat u als docent zelf aan de slag en ontwikkelt u een inspirerende­ lesactiviteit voor uw eigen groep waarmee de kijkvaardigheid en creativiteit van kinderen wordt geprikkeld.

Locatie:

Kunstmuseum Den Haag

Voor:

docenten basisonderwijs en icc-ers 

Duur:

2 uur

Prijs:

€ 170 per groep van 20 deelnemers (inclusief koffie en thee)

Reserveren:

Minimaal 3 weken van tevoren via: reserveringen@kunstmuseum.nl

 

Boeken

Een docententraining met uw team boeken? Neem voor meer informatie contact op met: