Koop uw tickets online

Wij verheugen ons er op om u te mogen ontvangen. Via deze pagina kunt u een tijdslot reserveren voor uw bezoek, ook als u bijvoorbeeld een Museumkaart of ICOM-kaart heeft.

Hoewel er ook weer kaarten verkocht worden aan de kassa, adviseren we bezoekers nog vooraf een tijdslot te reserveren omdat de capaciteit nog wel beperkingen kent. Zo weet u zeker dat u op het gewenste tijdstip het museum kan bezoeken. Tijdens uw bezoek bent u vrij om te dwalen door ons gebouw, zoals de architect H.P. Berlage dat ook voor ogen had.

Na onze heropening konden bezoekers alleen via twee vaste routes het museum verkennen. Nu hoeft dat alleen nog in Breitner vs Israels. Om drukte te voorkomen, kunt u deze alleen via de Erezaal betreden. Het kan zijn dat u vanwege de grote belangstelling even moet wachten voordat u naar binnen kunt. Binnen loopt u een vaste route en geldt er eenrichtingsverkeer. De ‘Berlage’ route is inmiddels opgeheven, maar u kunt nog wel de ‘Mondriaan’ route volgen. Deze route staat in het teken van pioniers en avonturiers en leidt langs de tentoonstellingen: A.R. Penck - How it works, Navid Nuur - I am because of you, Mondriaan & De Stijl en Lucassen.

Bestelt u een ticket met een vrijkaart of kortingskaart, zoals een Museumkaart of een Rembrandtpas? Vergeet deze dan niet mee te nemen naar het museum. Als u uw kaart niet aan de kassa kunt laten scannen, moet u helaas alsnog de volledige entreeprijs betalen.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina kunt u alles nalezen en ook op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar tickets@kunstmuseum.nl, u ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

        

Heeft u een ticket besteld en kunt u toch niet komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor uw bezoek) weten via tickets@kunstmuseum.nl. Ook als u bijvoorbeeld door uw Museumkaart gratis toegang heeft. Als uw reservering blijft staan, kunnen wij uw tijdslot niet vrijgeven. Door op tijd te annuleren, geeft u een ander een kans op een mooie dag!

contact

Bij storingen van onze ticketservice kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met:

Overige vragen?

Voor overige vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met: