03-11-2020

Tijdelijke sluiting

Kunstmuseum Den Haag is van donderdag 5 november t/m woensdag 18 november gesloten

Lieve bezoekers,

We volgen de maatregelen van de overheid op. Dit betekent dat we vanaf aanstaande donderdag 5 november helaas weer gesloten zijn. Zoals het er nu naar uitziet duurt dit tot en met woensdag 18 november.

Heeft u al een kaartje gekocht voor een bezoek in de aankomende twee weken? Dan heeft u email van ons ontvangen met de te volgen stappen voor restitutie van uw ticket, verplaatsing van uw bezoekdatum of donatie van uw ticket.

Heeft u geen email ontvangen? Dan kunt u een mail sturen naar servicedesk@ticketteam.nl voor een restitutie of nieuwe datum. Wilt u dan zo vriendelijk zijn om het ordernummer, de naam en het e-mailadres waarmee de boeking is gemaakt te vermelden in uw mail?

Belt u liever? De servicedesk is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 en in het weekend van 09:00 tot 15:00 uur bereikbaar via 0252-70 75 88.

Online blijven we zoveel mogelijk dichtbij, dus hou ons hier in de gaten en neem ook een kijkje op onze collectiepagina waar u vanuit huis van de verhalen over onze topstukken kunt genieten. We hopen van harte u snel weer in het museum te mogen ontvangen. Tot gauw!