06-10-2020

Veilig museumbezoek

Twijfelt u of u het Kunstmuseum kunt bezoeken? Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om u een veilige en prettige ervaring te bieden. In het museum is het dragen van een mondkapje verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder.

Voor wie geen mondkapje bij zich heeft, zijn gratis exemplaren beschikbaar bij de entree. Deze worden u aangeboden door Vadercentrum ADAM dat activiteiten organiseert voor bewoners van het Haagse Laakkwartier. Een van deze activiteiten is maskers maken.

Wat onveranderd is gebleven, is dat we u vragen voorafgaand aan uw bezoek via onze website of telefonisch een ticket te kopen, en daarbij een tijdslot reserveren. In het museum gelden de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging. Hier leest u meer over onze maatregelen voor een veilig museumbezoek.

Let op: Het Grand Café in onze Tuinzaal en restaurant Gember in het GEM-Fotomuseum zijn vanaf donderdag 15 oktober gesloten als gevolg van de landelijke maatregelen. In het museum is het niet toegestaan om te eten en te drinken.