1,5 meter: Ruimtes en capaciteit

U kunt ook in deze tijd nog steeds evenementen bij ons organiseren. U kunt nog altijd een groot aantal gasten in het museum ontvangen als u gebruikt maakt van verschillende tentoonstellingen, uiteraard op een veilige en verantwoorde manier met inachtneming van 1,5 meter afstand. De maximale capaciteit per ruimte is door de maatregelen wel veranderd. Hieronder geven we een overzicht van de specifieke ruimtes die ingezet worden voor bijeenkomsten en events.

Uiteraard kunnen de richtlijnen van de overheid m.b.t. corona wijzigen, waardoor onderstaande overwicht aan verandering onderhevig kan zijn.

Tuinzaal

Met de uitstekende akoestiek, het mooie licht en een aangenaam binnenklimaat is de Tuinzaal geschikt voor zowel intieme als grotere bijeenkomsten. U wordt hier letterlijk omringd door kunst; de ramen van de Tuinzaal bieden uitzicht op de omliggende kunstzalen van o.a. Mondriaan en de vele bijzondere, tijdelijke tentoonstellingen.

Hieronder treft u de maximale aantallen personen met in achtneming van de door de overheid vastgestelde regels aan:

• Diner voor max. 72 personen met ruimte voor een groot podium.
  • Receptie voor max. 80 personen met ruimte voor een groot podium.
  • Theateropstelling voor max. 92 personen met ruimte voor een groot podium.
  • Combinatie receptie en diner voor max. 36 personen.

De tekeningen geven een aantal mogelijke opstellingen weer om een indruk te krijgen hoe een en ander eruit komt te zien. Neemt u contact met ons op om ook andere opstellingen te bespreken en te bekijken.

Erezaal

De Erezaal biedt een intieme ruimte in het hart van Berlage’s architectuur en kijkt uit op de entreehal. Deze ruimte ligt precies tussen de twee galerijen waar de belangrijkste tijdelijke tentoonstellingen zich bevinden en waar uw gasten van harte welkom zijn om deze te bekijken.

• Diner voor max. 20 personen.
  • Receptie voor max. 24 personen.
  • Theateropstelling voor max. 37 personen.

De tekeningen geven een aantal mogelijke opstellingen weer om een indruk te krijgen hoe een en ander eruit komt te zien. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hal

In de Art Deco entreehal kunt u uw gasten zich ontvangen. Dit kan in combinatie met een bezoek aan een van de velen tentoonstellingen.

Aula

Een lezing, concert of presentatie? In de Aula komt uw boodschap hoe dan ook over. Hier bevindt zich een theateropstelling verdeeld over twee verdiepingen: 150 stoelen op de begane grond, waarvan we er nu 19 mogen gebruiken en 50 stoelen op het balkon, waarvan we er nu 11 kunnen gebruiken. Alle basis AV-middelen zijn aanwezig. Daarnaast is ook livestreaming mogelijk en wordt de technische ondersteuning vanuit het museum verzorgd.

Fotomuseum

Passie voor fotografie? Nodig uw relaties uit voor een diner of receptie op maat in het Fotomuseum. Met ongeveer acht tijdelijke fototentoonstellingen per jaar is er altijd iets speciaals te zien: van Anton Corbijn en Sally Mann tot Erwin Olaf en Lauren Greenfield. Bezoek de website van het Fotomuseum of van GEM voor meer informatie over de actuele tentoonstellingen.