Een onderscheidende locatie

Met de Tuinzaal, Hal, Aula, Erezaal en een aantal kleinere (vergader)ruimtes biedt het Kunstmuseum een onderscheidende locatie voor een diner, receptie, seminar, vergadering, concert of presentatie, voor kleine of grote gezelschappen.

Tuinzaal

In 2014 heeft Barack Obama tijdens de Nuclear Security Summit onze prachtige Tuinzaal geopend, wat voorheen een binnentuin was. U kunt hier tot 700 gasten ontvangen in een goede akoestiek en een prettig klimaat.

Erezaal

Bent u op zoek naar een intieme ruimte? Op de Erezaal kunt u in het hart van architectuur van Berlage borrelen, dineren of van een concert genieten. De ruimte bevindt zich tussen de zalen met de grootste, tijdelijke tentoonstellingen, zodat uw gasten makkelijk meegenomen kunnen worden voor een rondleiding.

Hal

Begin of eindig uw evenement in de Hal, waar uw gasten het bijzonder gebouw in zich op kunnen nemen en direct worden meegevoerd in de wereld van kunst.

Aula

De Aula heeft een vaste theateropstelling verspreid over twee verdiepingen met op de begane grond 150 zitplaatsen en op het balkon 50 zitplaatsen. Alle basis AV-middelen zijn aanwezig, live streaming is mogelijk en technische ondersteuning wordt vanuit het museum verzorgd.

Fotomuseum

Bent u geïnteresseerd in fotografie? Nodig uw relaties uit voor een receptie of diner op maat in het Fotomuseum. Met circa acht tijdelijke fototentoonstellingen per jaar, is er altijd iets bijzonders te zien: van Anton Corbijn en Sally Mann, tot Michael Wolf en Erwin Olaf.

Downloads