Event partners

The Hague Venues
The Hague Venues is een samenwerking van verschillende toonaangevende en unieke congres- en evenementenlocaties in Den Haag. Op www.thehaguevenues.nl hebben de locaties zich verenigd om u te kunnen helpen aan een passende locatie voor uw event.

Platform Cultuur Locaties
Platform Cultuur Locaties ondersteunt musea, theaters, muziekpodia en vergelijkbare cultuurhuizen in hun groei en profilering als bestemming voor evenementen en congressen. Door het organiseren van evenementen in culturele locaties voegen opdrachtgevers niet alleen een bijzondere dimensie aan hun evenement toe, maar investeren ze zo tevens in het behoud van erfgoed, kunst, cultuur en podiumkunsten in Nederland.

Het platform is onderscheidend in het stimuleren van cultureel ondernemerschap, het faciliteren van verbinding en het continu delen van actuele, relevante vakkennis en -expertise middels diverse media en live seminars en netwerkevents.

Catering
Binnen openingstijden (dinsdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur) verzorgt onze partner CateringMeesters de culinaire invulling van uw programma. Daarbuiten bent u, in overleg, vrij in uw keuze van cateraar. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van offertes bij CateringMeesters, Hete Peper, House of Lords, Hutten, Maître Frederic, Van der Linde Catering en Evenementen en vele andere.

Techniek
Op het gebied van techniek bevelen we u onze preferred partner Bourgonje aan, voor zover wij u zelf niet kunnen bedienen.

Het Nationale Theater
Kunstmuseum Den Haag en het Nationale Theater bundelen hun krachten op het gebied van evenementen. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om uw evenement op verschillende culturele locaties van Den Haag te laten plaatsvinden.

Start uw evenement met een plenair programma in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg, waarna u in diverse foyers uiteen gaat voor bijvoorbeeld workshops. Sluit uw evenement stijlvol af in het prachtige Kunstmuseum waar u een receptie en/of een diner kunt combineren met een bezoek aan de verschillende tentoonstellingen die het Kunstmuseum te bieden heeft. De eventmanagers van beide organisaties denken graag met u mee om het mooiste evenement neer te zetten op deze bijzondere locaties.