Exclusieve rondleidingen

TENTOONSTELLINGEN

We zetten uw evenement graag kracht bij door de link te leggen tussen uw missie en de topstukken van het Kunstmuseum, bijvoorbeeld tijdens een rondleiding, lezing of welkomstwoord door een van onze experts.

Must see: Monet. Tuinen van verbeelding.

Vanaf 12 oktober is de tentoonstelling Monet -Tuinen van verbeelding. Te zien in het Kunstmuseum Den Haag. Deze unieke tentoonstelling bevat werken van zijn ‘tuinen’ die nog nooit in Nederland zijn vertoond. Hoog tijd voor een groots eerbetoon in het Kunstmuseum Den Haag.

        

UW EVENT OP VERSCHILLENDE ICONISCHE LOCATIES IN DEN HAAG?

Het Kunstmuseum Den Haag en het Nationale Theater, hieronder vallen de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, De Studio’s en Zaal 3 bundelen hun krachten op het gebied van evenementen. Door deze samenwerking bieden wij u de mogelijkheid om uw evenement op de mooiste culturele locaties van Den Haag te laten plaatsvinden.

Start uw evenement met een plenair programma in de karakteristieke Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg, waarna u in diverse klassieke foyers uiteen gaat voor bijvoorbeeld workshops. Sluit uw evenement stijlvol af in het prachtige Kunstmuseum waar u een receptie en/ of een diner kunt combineren met een bezoek aan de verschillende schitterende tentoonstellingen die het Kunstmuseum te bieden heeft.

Met de combinatie van deze prachtige locaties biedt u uw gasten een onvergetelijke en belevenisvolle dag. De eventmanagers van beide organisaties denken graag met u mee om het mooiste evenement neer te zetten op deze bijzondere locaties.