Exclusieve rondleidingen

TENTOONSTELLINGEN

We zetten uw evenement graag kracht bij door de link te leggen tussen uw missie en de topstukken van het Kunstmuseum, bijvoorbeeld tijdens een rondleiding, lezing of welkomstwoord door een van onze experts.

Must see: Kies voor Kleur! – Mode die durft

Kies voor Kleur! laat zien hoe kleding van vroeger en de mode van nu momenten van hoop kunnen bieden. En ons bovenal verbinden in alle kleurschakeringen van de regenboog. Deze tentoonstelling, grotendeels samengesteld uit de eigen museumcollectie, is tijdens de COVID-19 periode gemaakt en vertelt modeverhalen over de symboliek van kleur. In een tijd waarin enorme behoefte bestaat aan troost, verbinding en hoop, kan juist een tentoonstelling over mode dit bieden.

        

UW EVENT OP VERSCHILLENDE ICONISCHE LOCATIES IN DEN HAAG?

Het Kunstmuseum Den Haag en het Nationale Theater, hieronder vallen de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, De Studio’s en Zaal 3 bundelen hun krachten op het gebied van evenementen. Door deze samenwerking bieden wij u de mogelijkheid om uw evenement op de mooiste culturele locaties van Den Haag te laten plaatsvinden.

Start uw evenement met een plenair programma in de karakteristieke Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg, waarna u in diverse klassieke foyers uiteen gaat voor bijvoorbeeld workshops. Sluit uw evenement stijlvol af in het prachtige Kunstmuseum waar u een receptie en/ of een diner kunt combineren met een bezoek aan de verschillende schitterende tentoonstellingen die het Kunstmuseum te bieden heeft.

Met de combinatie van deze prachtige locaties biedt u uw gasten een onvergetelijke en belevenisvolle dag. De eventmanagers van beide organisaties denken graag met u mee om het mooiste evenement neer te zetten op deze bijzondere locaties.