Uw (online) evenement in Kunstmuseum Den Haag

Bent u voor uw evenement op zoek naar een onderscheidende locatie? Dan biedt het Kunstmuseum Den Haag precies wat u wenst. Uw evenement krijgt een extra dimensie in het schitterende Art Deco gebouw van architect H.P. Berlage. Ook het gebruik van het naastgelegen Fotomuseum/KM21 behoort tot de mogelijkheden. Veel toonaangevende bedrijven, internationale organisaties en verschillende ministeries gingen u voor.

Kunstmuseum Den Haag Highlightstour

Organiseer veilig en verantwoord uw zakelijke evenementen tijdens COVID-19

In het Kunstmuseum bieden we een veilige omgeving om uw evenementen op een verantwoorde manier te organiseren. Wij volgen de maatregelen vanuit rijksoverheid die zijn vastgesteld. U kunt hier de huidige maatregelen bekijken. Voor vragen over capaciteit en ruimtes kunt u contact opnemen met onze event managers.  Daarnaast bieden wij ook nog een aantal andere online mogelijkheden. Mocht u nog niet live bijeen willen komen: Door middel van live streaming kunt u uw bereik vergroten en nog meer gasten laten deelnemen aan uw event.  Wij denken graag met uw mee!

Kunstmuseum opent digitaal haar deuren

Kunstmuseum Den Haag biedt ook online rondleidingen aan. Dat betekent vanuit huis genieten van een van onze prachtige tentoonstellingen, zoals  Global Wardrobe, Paula Rego, Mondriaan, of de highlights uit onze collectie. We verzorgen een inspirerende rondleiding in combinatie met een ontbijt-, borrel- of dinerbox samengesteld door onze horecapartner CateringMeesters, inclusief een museumgeschenk dat aansluit bij de tentoonstelling van uw keuze. De boxen worden bij uw relaties, collega’s of medewerkers thuis afgeleverd. De box is te bestellen vanaf 25 personen, dit geldt niet voor de rondleidingen.

Heeft u aanvullende wensen om het online programma nog verder uit te breiden, zoals een lezing of een gesprek met een conservator? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij gaan graag in gesprek om een online programma op maat te ontwikkelen. Met onze culturele online borrels of –diners hopen we u ontspanning te kunnen bieden.

Neem voor meer informatie contact op met onze Event Managers via zakendoen@kunstmuseum.nl. Wegens de huidige COVID-19 maatregelen zijn onze Event Managers minder op kantoor aanwezig. Wij willen u daarom vragen om per email contact met ons op te nemen, wij streven er naar om vervolgens binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.

Event Managers

Voor al uw vragen over evenementen kunt u contact opnemen met onze Event Managers via:

• Danny Voshart en Iris de Jager
  • . Wegens de huidige COVID-19 maatregelen zijn onze Event Managers minder op kantoor aanwezig. Wij willen u daarom vragen om per email contact met ons op te nemen, wij streven er naar om vervolgens binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
  • zakendoen@kunstmuseum.nl