Steun het museum

Hoewel Kunstmuseum Den Haag gesloten is gaan wij door, want juist in deze tijd biedt kunst troostrijke vergezichten. Wij blijven ons inzetten om kunst dicht bij u te brengen.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om de collectie en het gebouw in topconditie te houden. Maar natuurlijk werken we ook aan het tentoonstellingsprogramma en de voorbereidingen voor de heropening in de 'anderhalve meter-samenleving'.  Zo kunt u straks weer de mooiste tentoonstellingen zien in ons Berlage-gebouw.

De huidige situatie boort creativiteit en saamhorigheid aan, maar de puzzel om het museum draaiend en gezond te houden is complexer dan ooit. Onze initiatieven ten spijt: zonder publieksinkomsten wordt het museum financieel ongekend hard geraakt.

Geeft u om Kunstmuseum Den Haag? Steun ons met een donatie. U kunt uw donatie via Tikkie doen of overmaken naar NL11 RABO 0362803331 t.n.v. Kunstmuseum Den Haag o.v.v. donatie.

Structurele steun is vanzelfsprekend ook van harte welkom. U kunt er in dat geval voor kiezen om  donateur van Fonds Kunstmuseum te worden. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Eefje Rabelink via steun@kunstmuseum.nl of 06-22 22 34 22.