Koop uw tickets online

Het Kunstmuseum is weer open. U kunt alvast uw tijdslot boeken via deze pagina. 

Op dit moment is het niet mogelijk kaarten te kopen aan de kassa. U boekt van tevoren online een tijdslot, zodat wij alle bezoekers zo goed mogelijk over het gebouw kunnen verspreiden en iedereen gemakkelijk voldoende afstand kan houden. Het is in het museum verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder om een mondkapje te dragen, ook als u volledig gevaccineerd bent. 

Bestelt u een ticket met een vrijkaart of kortingskaart, zoals een Museumkaart of een Rembrandtpas? Vergeet deze dan niet mee te nemen naar het museum. Als u uw kaart niet aan de kassa kunt laten scannen, moet u helaas alsnog de volledige entreeprijs betalen.

Heeft u nog vragen? Op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar servicedesk@ticketteam.nl, u ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.

        

Heeft u een ticket besteld en kunt u toch niet komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor uw bezoek) weten via servicedesk@ticketteam.nl. Ook als u bijvoorbeeld door uw Museumkaart gratis toegang heeft. Als uw reservering blijft staan, kunnen wij uw tijdslot niet vrijgeven. Door op tijd te annuleren, geeft u een ander een kans op een mooie dag!

contact

Bij storingen van onze ticketservice en overige vragen kunt u maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 15:00 uur contact opnemen met: