Koop uw tickets online

Wij verheugen ons er op om u te mogen ontvangen. Via deze pagina kunt u een tijdslot reserveren voor uw bezoek, ook als u bijvoorbeeld een Museumkaart of ICOM-kaart heeft.

Op dit moment is het niet mogelijk kaarten te kopen aan de kassa. U boekt van tevoren online een tijdslot, zodat wij alle bezoekers zo goed mogelijk over het gebouw kunnen verspreiden en iedereen gemakkelijk voldoende afstand kan houden. U bent verder vrij om te dwalen door ons gebouw, zoals de architect H.P. Berlage dat ook voor ogen had. Wel is het in het museum verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder om een mondkapje te dragen. 

Bestelt u een ticket met een vrijkaart of kortingskaart, zoals een Museumkaart of een Rembrandtpas? Vergeet deze dan niet mee te nemen naar het museum. Als u uw kaart niet aan de kassa kunt laten scannen, moet u helaas alsnog de volledige entreeprijs betalen.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina kunt u alles nalezen en ook op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar tickets@kunstmuseum.nl, u ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

        

Heeft u een ticket besteld en kunt u toch niet komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor uw bezoek) weten via tickets@kunstmuseum.nl. Ook als u bijvoorbeeld door uw Museumkaart gratis toegang heeft. Als uw reservering blijft staan, kunnen wij uw tijdslot niet vrijgeven. Door op tijd te annuleren, geeft u een ander een kans op een mooie dag!

contact

Bij storingen van onze ticketservice kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met:

Overige vragen?

Voor overige vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met: