Koop uw tickets online

Het Kunstmuseum is weer open. U kunt uw tijdslot boeken via deze pagina. 

Op dit moment is het niet mogelijk kaarten te kopen aan de kassa. U boekt van tevoren online een tijdslot, zodat wij alle bezoekers zo goed mogelijk over het gebouw kunnen verspreiden en iedereen gemakkelijk voldoende afstand kan houden.

Bestelt u een ticket met een vrijkaart of kortingskaart, zoals een Museumkaart of een Rembrandtpas? Vergeet deze dan niet mee te nemen naar het museum. Als u uw kaart niet aan de kassa kunt laten scannen, moet u helaas alsnog de volledige entreeprijs betalen.

Heeft u nog vragen? Op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar servicedesk@ticketteam.nl, u ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.

        

Heeft u een ticket besteld en kunt u toch niet komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor uw bezoek) weten via servicedesk@ticketteam.nl. Ook als u bijvoorbeeld door uw Museumkaart gratis toegang heeft. Als uw reservering blijft staan, kunnen wij uw tijdslot niet vrijgeven. Door op tijd te annuleren, geeft u een ander een kans op een mooie dag!

contact

Bij storingen van onze ticketservice en overige vragen kunt u maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 15:00 uur contact opnemen met: