Travel Trade

Het Kunstmuseum is een modern paleis voor de kunsten. Stap binnen in een betoverend gebouw, dwaal door schitterende daglichtzalen en ontdek dat ene kunstwerk dat u persoonlijk raakt. Misschien bent u straks wel een beetje verliefd. Op dat bijzondere schilderij van Monet. Die indrukwekkende fotografietentoonstelling. Het avontuurlijk leven van Piet Mondriaan. De intieme kabinetten van het Berlagegebouw. Of de stijlkamers vol Delfts Blauw. Een bezoek aan het Kunstmuseum is altijd een betekenisvolle en onvergetelijke ervaring. Met maar liefst 35 spectaculaire tentoonstellingen over diverse onderwerpen gedurende het hele jaar is het Kunstmuseum een must-see tijdens een bezoek aan Den Haag.

Travel Trade informatie

 •  

  Openingstijden
  Dinsdag-zondag: 10.00 – 17.00 uur Het museum is gesloten op maandag.

  Bereikbaarheid
  Het museum ligt vlakbij het Vredespaleis, centraal gelegen tussen het Scheveningse strand en het bruisende stadscentrum van Den Haag. Voor de deur zijn twee gratis parkeerplekken voor touringcars en ook met het openbaar vervoer is het museum goed bereikbaar. 

  Het museumgebouw beschikt over een lift en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Daarnaast beschikt het kunstmuseum over een prachtige binnentuin waar men tijdens het bezoek kan genieten van een warme lunch of koffie met gebak. Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op met Catering Meesters.

 • Entree tarieven

  Reguliere toegangsprijs: €16.00 p.p.
  Groepstarief >15 personen: €14.00 p.p. 
  Toegangsprijs voor partners met een voucherovereenkomst: €12.50 p.p. 

   

 • U kunt een rondleiding reserveren via: reserveringen@kunstmuseum.nl

 • U dient het bezoek vooraf aan te melden via: reserveringen@kunstmuseum.nl

   

Wilt u graag op de hoogte blijven van nieuws, tentoonstellingen en activiteiten van het Kunstmuseum Den Haag? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

        
Contact

Voor verdere informatie, aangepaste pakketten, groepsreserveringen, voucherovereenkomst, rondleidingen of afbeeldingen, neem contact met ons op via: trade@kunstmuseum.nl.