Koop uw tickets online

Wij verheugen ons er op om u te mogen ontvangen. Via deze pagina kunt u een tijdslot reserveren voor uw bezoek, ook als u bijvoorbeeld een Museumkaart of ICOM-kaart heeft.

De komende tijd is een bezoek aan Kunstmuseum Den Haag nog steeds even inspirerend en verrassend als u van ons gewend bent. U boekt voortaan van tevoren online een tijdslot, zodat wij alle bezoekers zo goed mogelijk over het gebouw kunnen verspreiden en iedereen gemakkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Vanaf 1 juli bent u weer vrij om te dwalen door ons gebouw, zoals architect H.P. Berlage dat ook voor ogen had toen hij het ontwierp.

U hoeft dus geen vaste route meer te lopen, maar het mag wel. We hebben namelijk twee verrassende routes voor uw uitgezet die u mee nemen door het museum. De route 'Mondriaan' staat in het teken van pioniers en avonturiers en leidt langs de tentoonstellingen: A.R. Penck - How it works, Navid Nuur - I am because of you, Mondriaan & De Stijl en Lucassen. De route 'Berlage' toont de trots van Kunstmuseum Den Haag én Nederland in de tentoonstellingen: Breitners vs Israels, Ontdek het Moderne, Koninklijk Blauw* en Het wonder van Delfts Blauw.

Hoewel er ook weer kaarten verkocht worden aan de kassa, adviseren we bezoekers vooraf een tijdslot te reserveren omdat de capaciteit nog wel beperkingen kent. Zo weet u zeker dat u op het gewenste tijdstip het museum kan bezoeken.

        

Heeft u nog vragen? Op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar tickets@kunstmuseum.nl, u ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie. 

Heeft u een ticket besteld en kunt u toch niet naar het museum komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor uw bezoek) weten via tickets@kunstmuseum.nl. Ook als u bijvoorbeeld door uw ICOM-kaart of Museumkaart gratis toegang heeft. Als uw reservering blijft staan, kunnen wij uw tijdslot niet vrijgeven. Door op tijd te annuleren, geeft u een ander een kans op een mooie dag!

*Koninklijk Blauw is momenteel nog niet helemaal compleet. Gelukkig is er al wel veel moois te zien, waaronder de onlangs verworven zeldzame bloemenpiramides. Lees hier meer over deze bijzondere tentoonstelling.

contact

Bij storingen van onze ticketservice kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met:

Overige vragen?

Voor overige vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met: