Koop uw tickets online

Een museum zonder bezoekers vonden wij maar niets, dus wij verheugen ons er op om u weer te mogen ontvangen. Via deze pagina kunt u een ticket kopen voor uw bezoek.

De komende tijd is een bezoek aan het Kunstmuseum een beetje anders, maar nog steeds even inspirerend en verrassend als u van ons gewend bent. U boekt voortaan van tevoren online een tijdslot, zodat wij alle bezoekers zo goed mogelijk over het gebouw kunnen verspreiden en iedereen gemakkelijk voldoende afstand kan houden. We hebben daarnaast twee bijzondere routes bedacht, die ervoor zorgen dat het gevoel van dwalen door het gebouw zoals de architect H.P. Berlage dat bedoeld heeft, overeind blijft. De route 'Mondriaan' staat in het teken van pioniers en avonturiers en leidt langs de tentoonstellingen: A.R. Penck - How it works, Navid Nuur - I am because of you, Mondriaan & De Stijl en Lucassen. De route 'Berlage' toont de trots van Kunstmuseum Den Haag én Nederland in de tentoonstellingen: Breitners vs Israels, Ontdek het Moderne, Koninklijk Blauw en Het wonder van Delfts Blauw. In deze korte instructievideo ziet u hoe een bezoek er de komende tijd uit zal zien. We stellen het zeer op prijs dat u voor uw bezoek de video bekijkt. U kunt ook alles nalezen op deze pagina.

Heeft u nog vragen? Op onze veelgestelde vragen-pagina  vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar tickets@kunstmuseum.nl, u ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

        
contact

Bij storingen van onze ticketservice kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met:

Overige vragen?

Voor overige vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met: