Uw (online) evenement in het Kunstmuseum Den Haag

Bent u voor uw evenement op zoek naar een onderscheidende locatie? Dan biedt het Kunstmuseum Den Haag precies wat u wenst. Uw evenement krijgt een extra dimensie in het schitterende Art Deco gebouw van architect H.P. Berlage. Ook het gebruik van het naastgelegen Fotomuseum/KM21 behoort tot de mogelijkheden. Veel toonaangevende bedrijven, internationale organisaties en verschillende ministeries gingen u voor.

Kunstmuseum Den Haag Highlightstour

Organiseer veilig en verantwoord uw zakelijke evenementen tijdens COVID-19

In het Kunstmuseum bieden we een veilige omgeving om uw evenementen op een verantwoorde manier te organiseren. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Enkele mogelijkheden treft u op de pagina ‘Ruimtes en capaciteit op afstand’ aan. Door middel van live streaming kunt u uw bereik vergroten en nog meer gasten laten deelnemen aan uw event. Daarnaast bieden wij ook nog een aantal andere online mogelijkheden. Deze treft u onder het kopje 'Kunstmuseum live' aan.
Wij denken graag met uw mee!

Kunstmuseum opent digitaal haar deuren

Kunstmuseum Den Haag biedt ook online rondleidingen aan. Dat betekent vanuit huis genieten van een van onze prachtige tentoonstellingen, zoals Mode in Kleur, Anders Zorn, Mondriaan, of de highlights uit onze collectie. We verzorgen een inspirerende rondleiding in combinatie met een ontbijt-, borrel- of dinerbox samengesteld door onze horecapartner CateringMeesters, inclusief een museumgeschenk dat aansluit bij de tentoonstelling van uw keuze.  De boxen worden bij uw relaties, collega’s of medewerkers thuis afgeleverd.

Heeft u aanvullende wensen om het online programma nog verder uit te breiden, zoals een lezing of een gesprek met een conservator? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij gaan graag in gesprek om een online programma op maat te ontwikkelen. Met onze culturele online borrels of –diners hopen we u ontspanning te kunnen bieden en tegelijkertijd steunt u hiermee ook ons museum in deze lastige tijden voor de cultuursector!

Neem voor meer informatie contact op met onze Event Managers via zakendoen@kunstmuseum.nlWegens de huidige COVID-19 maatregelen zijn onze Event Managers niet op kantoor aanwezig. Wij willen u daarom vragen om per email contact met ons op te nemen, wij streven er naar om vervolgens binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.

Event Managers

Voor al uw vragen over evenementen kunt u contact opnemen met onze Event Managers via:

  • Danny Voshart, Iris de Jager en Ricardo Seidita
  • Wegens de huidige COVID-19 maatregelen zijn onze Event Managers niet op kantoor aanwezig. Wij willen u daarom vragen om per email contact met ons op te nemen, wij streven er naar om vervolgens binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
  • zakendoen@kunstmuseum.nl

Downloads