Kunstmuseum Den Haag heeft een schatkamer van meer dan 160.000 kunstwerken. Hier werken we aan de online ontsluiting van de hoogtepunten uit deze collectie.
Een kijkje in de keuken? Dat kan tijdens The Making of Grand Dessert! Conservator toegepaste kunst van het Kunstmuseum Suzanne Lambooy en gastconservator, auteur en tv-persoonlijkheid Janny van der Heijden hebben samen deze tentoonstelling over de geschiedenis van het toetje gemaakt. Kom tijdens dit gesprek te weten hoe zij te werk zijn gegaan. Hoe maak je een keuze uit een schijnbaar oneindig aantal zoetigheden en objecten? Welke zoektochten en reizen zijn voorafgegaan aan deze tentoonstelling? Kruip in de hoofden van de tentoonstellingsmakers en krijg een uniek kijkje achter de schermen.
Datum: Zondag 15 juni
Tijd: 14:00 - 15:00 uur
Prijs: €10,00 | €7,50 voor Vrienden van het museum
Locatie: Aula Kunstmuseum Den Haag