09-11-2020

Kunstmuseum opent digitaal haar deuren

Reserveer een online kerstborrel of -diner

De feestdagen komen eraan. Een tijd waarin we normaal gesproken met elkaar terugblikken, het jaar afsluiten, vooruitkijken en proosten op het nieuwe jaar tijdens een gezellige eindejaars- of kerstborrel, of een diner met relaties of het team. Dit jaar zijn de mogelijkheden om bij elkaar te komen beperkter, maar gelukkig is er online ook heel veel mogelijk.

Kunstmuseum Den Haag biedt de komende periode online kerstborrels of –diners aan. Dat betekent vanuit huis genieten van een van onze prachtige tentoonstellingen, zoals Mode in Kleur, Anders Zorn, Mondriaan, of de hightlights uit onze collectie. We verzorgen een inspirerende rondleiding in combinatie met een ontbijt-, borrel- of dinerbox samengesteld door onze horecapartner CateringMeesters, inclusief een museumgeschenk dat aansluit bij de tentoonstelling van uw keuze.  De boxen worden bij uw relaties, collega’s of medewerkers thuis afgeleverd.

Met onze culturele online kerstborrel of –diner hopen we u een gezellige afsluiting van dit bijzondere jaar te bieden, maar tegelijkertijd steunt u hiermee ook ons museum in deze lastige tijden voor de cultuursector!

Heeft u aanvullende wensen om het online programma nog verder uit te breiden, zoals een lezing of een gesprek met een conservator? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij gaan graag in gesprek om een online programma op maat te ontwikkelen.

Neem voor meer informatie contact op met onze Event Managers via zakendoen@kunstmuseum.nl of bel 070 – 338 1173.