29-10-2019

Lezing Let's Dance!

in Centrale Bibliotheek Den Haag

Zaalimpressie © FEM Fotografie

Op donderdagavond 7 november geeft Hoofdconservator mode Madelief Hohé geeft een swingende lezing over Let's Dance! in de Centrale Bibliotheek. En dat niet alleen: dansschool Beweigi, Energetic Vibes, en Orwin Gerald met zijn danspartner Danique Lande geven daarbij demonstraties van verschillende dansstijlen.

Madelief Hohé neemt je onder meer mee in de fascinerende wereld van Madonna in haar stoere dansclips, van John Travolta in zijn witte discopak. In de styling van Beyoncé, Charlestonjurken uit de jaren ’20 en de kledingstijl van gabbers. Van invloedrijke kostuums uit dansfilms tot kleding om in te dansen. Ook bekende couturiers passeren de revue zoals Viktor & Rolf, Jan Taminiau en David Laport. Dans en mode, wat trek jij aan als je uitgaat?

Datum: Donderdag 7 november
Tijd: 18.30 - 20.15 uur
Locatie: Centrale bibliotheek in Studio B (1e etage)
Prijs: Gratis