24 november 2024 - 12:00 t/m 13:00 €10,00

Lezing: Food historian Ivan Day

Transparent Delights - The History of Jellies and Puddings

Transparent Delights - The History of Jellies and Puddings
zondag 24 november 2024, 12.00 - 13.00 uur

Maak kennis met de geschiedenis van geleien en puddingen - van de 16e tot het begin van de 20e eeuw. Van alle dessertgerechten waren deze niet alleen overheerlijk en het meest kleurrijk, maar soms ook, zoals je zult zien, het slechtst bereid.

Deze lezing is in het Engels.

Over Ivan Day
De bekende Britse food historian en auteur Ivan Day komt speciaal voor het openingsweekend van Grand Dessert – de geschiedenis van het toetje naar Nederland. Hij verzorgt drie lezingen over verschillende onderwerpen.

        
Datum: Zondag 24 november
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Prijs: € 10,- p.p. (excl. museumentree); Gratis voor Vrienden van het Kunstmuseum
Locatie Aula Kunstmuseum Den Haag

Als Vriend van het museum krijgt u korting bij verschillende activiteiten. Wilt u meer weten? Bekijk alle voordelen: