
Grand Dessert
23 november 2024 – 26 oktober 2025 Van oer-Hollandse vlaflip tot een koninklijk dessertbuffet. Van baklava tot een...
Lees meer
Kunstmuseum Den Haag heeft een schatkamer van meer dan 160.000 kunstwerken. Hier werken we aan de online ontsluiting van de hoogtepunten uit deze collectie.
Transparent Delights - The History of Jellies and Puddings
zondag 24 november 2024, 12.00 - 13.00 uur
Maak kennis met de geschiedenis van geleien en puddingen - van de 16e tot het begin van de 20e eeuw. Van alle dessertgerechten waren deze niet alleen overheerlijk en het meest kleurrijk, maar soms ook, zoals je zult zien, het slechtst bereid.
Deze lezing is in het Engels.
Over Ivan Day
De bekende Britse food historian en auteur Ivan Day komt speciaal voor het openingsweekend van Grand Dessert – de geschiedenis van het toetje naar Nederland. Hij verzorgt drie lezingen over verschillende onderwerpen.
Datum: | Zondag 24 november |
Tijd: | 12:00 - 13:00 uur |
Prijs: | € 10,- p.p. (excl. museumentree); Gratis voor Vrienden van het Kunstmuseum |
Locatie | Aula Kunstmuseum Den Haag |
Als Vriend van het museum krijgt u korting bij verschillende activiteiten. Wilt u meer weten? Bekijk alle voordelen: