16 februari 2025 - 14:00 t/m 15:00 €10,00

Lezing door Regula Ysewijn

16 februari 2025

Regula Ysewijn MBE is een internationaal gelauwerd Belgisch culinair schrijfster en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Regula schreef zeven boeken, waaronder Pride and Pudding, Authentieke Belgische Cafés, Van Scone tot Teacake en Van wafel tot koek. Ze is regelmatig op TV te zien in binnen- en buitenland, ondermeer als jurylid voor Bake Off Vlaanderen en Junior Bake Off. Combineer een bezoek aan onze tentoonstelling Grand Dessert – De geschiedenis van het toetje met deze lezing waarin Regula je meevoert in de historie van het dessert met een focus op puddingen. 

        
Datum: 16 februari 2025
Tijd: 14.00 - 15.00 uur
Prijs: €10,00 | €7,50 voor Vrienden van het museum
Locatie: Aula Kunstmuseum Den Haag