Doorlopend / Gratis

Ontdek Wonderkamers

Let op: De openingstijden voor Wonderkamers zijn aangepast.

Wonderkamers is een inspirerende wereld vol beeldende kunst, fotografie, toegepaste kunst, architectuur en mode. Tweetallen gaan in Wonderkamers op pad met een tablet en spelen een uitdagende museumgame in verschillende thematische kamers waarin zij dansen met Mondriaan, nadenken over de waarde van kunst of ervaren welk gereedschap er voor het maken van een kunstwerk nodig is. In het midden ligt een spannend labyrint vol met kunst, waar spelers zelf digitaal een wonderkamer ontwerpen.

Hoe werkt het?
In verband met de veiligheid zijn er momenteel minder bezoekers tegelijk mogelijk. Wij vragen u om uw begrip. Meld u aan bij de Wonder
balie. Uw contactgegevens worden uitsluitend gebruikt voor eventueel contactonderzoek door de GGD.

  • Vanaf dinsdag 3 november hanteren wij aangepaste openingstijden voor Wonderkamers. Geopend in het weekend en op woensdagmiddag. Kijk voor alle informatie in onderstaande tabel.
  • Doordeweeks is Wonderkamers uitsluitend open voor het voortgezet onderwijs.
  • De wonderkamers Op de Catwalk en Dress Up zijn tijdelijk niet in bedrijf.

 

Wonderkamers in de kerstvakantie

  • In de kerstvakantie van 19 december t/m 3 januari is Wonderkamers open van dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur, op Tweede Kerstdag en op maandag 28 december.
Voor: Kinderen en volwassenen (gezinnen)
Openingstijden: Zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur, woensdagmiddag van 12:00 tot 17:00 uur. Tijdens de kerstvakantie ook op andere doordeweekse dagen.
Start: Meld u aan bij de Wonderbalie (trap naar beneden bij Grand Café). Bezoekers schrijven zich in en laten hun contactgegevens achter. Uw contactgegevens worden uitsluitend gebruikt voor eventueel contactonderzoek door de GGD.
Duur: Maximaal 1,5 uur
Prijs: U kunt een vrijwillige bijdrage geven in Wonderkamers of geef een Tikkie via onderstaande button.
Bijzonderheden: Voor kinderen vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht. In verband met de veiligheid zijn er momenteel minder bezoekers tegelijk mogelijk. Desinfecteer voor het betreden van Wonderkamers uw handen bij een desinfecteerzuil. Blijf altijd op 1,5 meter afstand van onze medewerkers en andere bezoekers. Waar schoonmaakmiddelen klaarstaan, is het verplicht deze te gebruiken.
Taal: Nederlands of Engels
Bijzonderheden: Vanaf 1 december 2020 is een mondkapje in Wonderkamers verplicht