Doorlopend / Gratis

Ontdek Wonderkamers

dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur

 

In de zomervakantie (10 juli t/m 5 september 2021) is Wonderkamers geopend tijdens openingstijden van het museum. Dinsdag t/m zondag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Wonderkamers is een inspirerende wereld vol beeldende kunst, fotografie, toegepaste kunst, architectuur en mode. Tweetallen gaan in Wonderkamers op pad met een tablet en spelen een uitdagende museumgame in verschillende thematische kamers waarin zij dansen met Mondriaan, nadenken over de waarde van kunst of ervaren welk gereedschap er voor het maken van een kunstwerk nodig is. In het midden ligt een spannend labyrint vol met kunst, waar spelers zelf digitaal een wonderkamer ontwerpen.

Hoe werkt het?
In verband met de veiligheid omtrent corona, zijn er momenteel minder bezoekers tegelijk mogelijk. Wij vragen u om uw begrip. Meldt u zich aan bij de Wonder
balie, uw contactgegevens worden uitsluitend gebruikt voor eventueel contactonderzoek door de GGD. Kijkt u hier voor de regels voor bezoekers en medewerkers m.b.t. corona.

  • De wonderkamer Dress Up is geheel vernieuwd, speel hem ook!
  • De wonderkamer Op de Catwalk is helaas niet in bedrijf. 

 

 

Voor: Kinderen en volwassenen (gezinnen)
Openingstijden: Tijdens openingstijden van het museum: dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Start: Meldt u zich aan bij de Wonderbalie (trap naar beneden bij Grand Café). Bezoekers schrijven zich in en laten hun contactgegevens achter. Uw contactgegevens worden uitsluitend gebruikt voor eventueel contactonderzoek door de GGD.
Duur: Maximaal 1,5 uur
Prijs: Wonderkamers is gratis, volwassenen betalen entree voor het museum, gratis t/m 18 jaar of met Ooievaarspas.
Taal: Nederlands of Engels
Zomervakantie: van 10 juli t/m 5 september 2021 is Wonderkamers dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur