Doorlopend / Gratis

Ontdek Wonderkamers

Vanaf 14 juli 2020 weer open!

Wonderkamers is vanaf 14 juli 2020 weer open voor kinderen en jongeren van 9 t/m 18 jaar. 

Wonderkamers is deze zomervakantie speciaal geopend voor kinderen en jongeren vanaf 9 jaar. Zij gaan op eigen gelegenheid de museumgame spelen en worden begeleid door onze enthousiaste Wondercrew. Terwijl zij de museumgame spelen, kunt u ondertussen genieten van de tentoonstellingen in ons museum. Leest u hieronder in de tabel de aangepaste huisregels en bijzonderheden.

Wonderkamers is een inspirerende wereld vol beeldende kunst, fotografie, toegepaste kunst, architectuur en mode. Tweetallen gaan in Wonderkamers op pad met een tablet en spelen een uitdagende museumgame in verschillende thematische kamers waarin zij dansen met Mondriaan, nadenken over de waarde van kunst of ervaren welk gereedschap er voor het maken van een kunstwerk nodig is. In het midden ligt een spannend labyrint vol met kunst, waar spelers zelf digitaal een wonderkamer ontwerpen.

Voor: Kinderen en jongeren van 9 t/m 18 jaar, volwassenen niet toegestaan. Kinderen vanaf 6 jaar uitsluitend met begeleiding van een persoon van 10 - 18 jaar.
Start: bij de Wonderbalie, trap naar beneden bij Grand Café
Duur: Maximaal 2 uur
Taal: Nederlands of Engels
Prijs: Gratis, vrijwillige bijdrage via Tikkie mogelijk
Bijzonderheden: Het achterlaten van contactgegevens door volwassenen aan de balie in Wonderkamers is verplicht. Hier wordt ook de eindtijd afgesproken met de Wondercrew. Volwassenen blijven ondertussen in het museum.