Doorlopend / Gratis

Open Kinderatelier

iedere zondag


Voor kinderen vanaf 5 jaar is er iedere zondag Open Kinderatelier. Kinderen gaan, zonder ouders, creatief aan de slag in het museumatelier. 

Kinderen mogen tijdens het Open Kinderatelier maken wat ze zelf willen. Inspiratie genoeg in het museum. Er is keuze uit verschillende, maar per zondag wisselende materialen. Restmateriaal om mee aan de slag te gaan, verf om mee te schilderen, rivierklei om mee te kleien, en genoeg papier om op te tekenen. De kinderen worden begeleid door een ervaren museumdocent. En wat de kinderen maken, mag natuurlijk mee naar huis!

Op de laatste zondag van de maand en op enkele feestdagen, organiseren we weer het Open Familieatelier: het atelier is dan open voor het hele gezin, om gezellig samen aan de slag te gaan.

Kijk voor de praktische informatie en data in het overzicht onderaan deze pagina.

Let op: t/m 18 jaar is het museum gratis toegankelijk, volwassenen betalen entree (met een Ooievaarspas is entree gratis)

Open Kinderatelier
Voor: kinderen vanaf 5 jaar
Wanneer: iedere zondag: de laatste zondag van de maand is het Open Familieatelier
Tijd: tussen 12.00 en 16.00 uur
Duur: 45 minuten
Prijs: gratis (t/m 18 jaar is het museum gratis toegankelijk, volwassenen betalen entree)
Locatie: museumatelier Kunstmuseum Den Haag
Reserveren: nee, niet nodig
Bijzonderheden: Het Open Kinderatelier is alleen voor kinderen. Volwassen begeleiders schrijven hun kind(eren) in bij het atelier, spreken een eindtijd af, en blijven in het museum.