#mijnkunstmuseum

Hoe fraai het museum ook is, Kunstmuseum Den Haag komt pas tot leven wanneer er mensen zijn. En die mensen, zowel de museummedewerkers als kunstenaars, architecten en andere bezoekers maken van alles mee als ze in het museum zijn. 

In de aanloop naar de tentoonstelling Het gedroomde museum – Berlages meesterwerk, over het unieke museumgebouw van Hendrik Petrus Berlage, verzamelen we verhalen én foto’s  van en over bezoekers en hun bijzondere band met ons museum. Verhalen uit het verre of juist recente verleden. Van bezoekers jong en oud, uit de stad Den Haag of van heinde en verre.

Wat betekent het Kunstmuseum voor u? Misschien bent u geraakt door een kunstwerk, heeft u een dierbare herinnering aan het museum of heeft u uw grote liefde leren kennen in het gebouw. Deel uw verhaal via verhalenvanger@kunstmuseum.nl of op social media met #mijnkunstmuseum. Onder de mooiste inzendingen verloten we een heel bijzondere prijs. Wie weet zit uw verhaal daar tussen!

De foto’s en verhalen willen we –indien u hiervoor toestemming geeft- delen op onze website en wellicht ook in de tentoonstelling.