02-06-2021

Unieke winactie

Verhalenvanger

Copyright © 2017 Kevin Osepa. All rights reserved.

Deel uw bijzondere band met ons museum en maak kans op een fantastische fotoshoot met niemand minder dan fotograaf Kevin Osepa!

Hoe mooi het museum ook is, Kunstmuseum Den Haag komt pas tot leven wanneer er mensen zijn. En die mensen, zowel de museummedewerkers als kunstenaars, architecten en andere bezoekers maken van alles mee als ze in het museum zijn.

In de aanloop naar de tentoonstelling Het gedroomde museum – Berlages meesterwerk, over het unieke museumgebouw van Hendrik Petrus Berlage, verzamelen we verhalen én foto’s van en over bezoekers en hun bijzondere band met ons museum. Verhalen uit het verre of juist recente verleden. Van bezoekers jong en oud, uit de stad Den Haag of van heinde en verre.

Wat betekent het Kunstmuseum voor u? Misschien bent u geraakt door een kunstwerk, heeft u een dierbare herinnering aan het museum of heeft u uw grote liefde leren kennen in het gebouw. Deel dan uw verhaal.

        

Kevin Osepa

De 5 mooiste inzendingen worden geportretteerd door Kevin Osepa (1994). Hij groeide op in Curaçao en studeerde fotografie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij regisseerde onlangs de songfestivalclip van Jeangu Macrooy, en heeft prestigieuze nominaties voor de Steenbergen Stipendium, ING Award en Volkskrant-kunstprijs op zijn naam staan.

Maar het wordt nog leuker: de portretten krijgen t/m 7 november zelfs een plek in de tentoonstelling! Bovendien is het kunstwerk na afloop van u! 

Voorwaarden

  • Stuur uw verhaal in vóór 16 juni 2021 via verhalenvanger@kunstmuseum.nl
  • De winnaars worden in de week van 17 juni 2021 bekend gemaakt 
  • Opnamedagen zijn 21 en 28 juni (tijdens kantooruren)
  • De portretten komen begin augustus in de tentoonstelling te hangen.

 

We kijken uit naar uw inzending!