Werken bij


Kunstmuseum Den Haag is een van Nederlands grootste en best bezochte musea voor moderne kunst. Het is gevestigd in een betoverend gebouw van de architect Berlage. De collectie, met 160.000 kunstwerken, is internationaal toonaangevend en bevat onder andere moderne en hedendaagse beeldende kunst, fotografie, mode en toegepaste kunst. Per jaar organiseren we ongeveer 35 tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Fotomuseum Den Haag en KM21 behoren ook tot Kunstmuseum Den Haag.

Op dit moment hebben wij meerdere vacatures:

Open sollicitaties

Staat jouw vacature of stage er niet bij, maar is je interesse wel gewekt? Stuur ons een open sollicitatie als jij denkt van toegevoegde waarde voor ons te zijn. Geef daarin duidelijk aan waarom en voor welke functie je in aanmerking wilt komen.

Kunstmuseum Den Haag biedt graag ruimte aan zo veel en divers mogelijk talent. Gezien de huidige personeelssamenstelling nodigen wij alle geïnteresseerden, en in het bijzonder kandidaten met een bi-culturele identiteit uit om te reageren. Solliciteren kan via de knoppen hieronder.