Ambassadeur worden van Stad naar het Museum

Het Kunstmuseum is er voor iedereen in Den Haag. Maar niet iedereen weet het museum altijd even makkelijk te vinden. Al 100.000 Hagenezen en Hagenaren kwamen sinds 2009 via het programma Stad naar het Museum bij ons op bezoek, en daar zijn we ontzettend trots op. Maar het programma valt en staat met de hulp van mensen uit de wijken zelf. Het museum gaat daarom steeds actief de stadsdelen in om u te leren kennen: de winkeliers, betrokken buren, buurtmoeders en vaders, verenigingen, bibliotheken, buurthuizen, leraren en ‘stille krachten’ die hun buurt in beweging kunnen krijgen.

Wilt u ons ook helpen om nóg meer mensen te bereiken en uit te nodigen in het museum? Misschien heeft u een fantastisch idee dat we echt moeten horen of een unieke kijk die we nog missen? Sluit u bij ons aan en wordt ambassadeur van Stad naar het Museum.

‘Een museum-uitje voelt echt als iets van ons: met onze bibliotheek, onze wijk en onze bus naar ons museum. Dat geeft een trots gevoel.'

- Mohammad Beshti
Enthousiast?

Neem dan contact op met Jolanda van Zijl:

Project Stad naar het Museum wordt mede mogelijk gemaakt door de genereuze steun van de Mondriaan Business Club , de bedrijvenclub van Kunstmuseum Den Haag.