De Mondriaan Business Club

De Mondriaan Business Club van het Kunstmuseum Den Haag is voor elk bedrijf met hart voor cultuur én hart voor de stad. Met een optimistische en ondernemende instelling werkt het Kunstmuseum Den Haag aan indrukwek­kende tentoonstellingen en bijzondere projecten om een breed publiek kunst te laten ontdekken.

Samenwerking met bedrijven versterkt het museum en is voor u als ondernemer ook aantrekkelijk. U associeert zich met een museum van wereldniveau, toont uw sociale betrokkenheid, en u profiteert van een genereus pakket tegenprestaties. Zo kunt u ook uw zakenrelaties, medewerkers of uw partner inspiratie bieden met bijzondere tentoonstellingen, rondleidingen en bijeenkomsten. Kijk bij “Word lid” voor alle voordelen!

De Mondriaan Business Club ondersteunt het project ‘Stad naar het museum’

Concrete resultaten

“Een bijzondere bijdrage aan het museum én de stad” Wethouder Joris Wijsmuller

De Mondriaan Business Club ondersteunt het project ‘Stad naar het museum’, dat speciaal georganiseerd wordt voor alle Hagenaars en Hagenezen voor wie museumbezoek niet vanzelfsprekend is. Tijdens speciale avondopenstellingen verwelkomt het Kunstmuseum Den Haag alle inwoners van Den Haag, stadsdeel voor stadsdeel, jong en oud. Gratis entree, instaprondleidingen, workshops, een warme ontvangst en georganiseerd busvervoer nemen de laatste drempel weg voor duizenden stadsgenoten. Met dit project dragen het Kunstmuseum en de Mondriaan Business Club bij aan verbinding in de samenleving.

Managing director Jan Willem van Roggen van NIBC Bank:
“NIBC Bank is met veel genoegen lid van de Mondriaan Business Club. Wij willen graag als Haagse bank een bijdrage leveren aan de cultuur in onze mooie stad. NIBC ondersteunt graag het Kunstmuseum, niet alleen via de Mondriaan Business Club, maar ook door ons gebouw tegenover het Vredespaleis in het kader van het Mondriaanjaar volledig in stijl te versieren. En bovendien nemen wij geregeld klanten mee naar de tentoonstelling Mondriaan & De Stijl. Kortom, NIBC en het Kunstmuseum hebben een goede relatie.”

Exclusieve Mondriaan Business Club evenementen op het programma:

•    Woensdag 20 februari 2019 – exclusief evenement rond Erwin Olaf
•    Donderdag 20 juni 2019 – Mondriaan Business Club Jaardiner
•    Woensdag 30 oktober 2019 – exclusief evenement rond Monet. De Tuinen.

Eerdere events:

6 februari 2018: Steltman & Hoogendoorn - Haagse sjiek!

12 juni 2018: Mondriaan Business Club Jaardiner

11 oktober 2018: Hoe (rijk) ben je echt? Fototentoonstelling Lauren Greenfield met School of Life-filosoof Jan Drost

Meer weten?

Graag informeren we u verder over de Mondriaan Business Club. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fondsenwerving & Relatiebeheer:

Downloads

Mondriaan Business Club brochure

Downloaden

Mondriaan Business Club brochure