De Mondriaan Business Club

De Mondriaan Business Club van Kunstmuseum Den Haag is voor elk bedrijf met hart voor cultuur én hart voor de stad. Met een optimistische en ondernemende instelling werkt het Kunstmuseum Den Haag aan indrukwekkende tentoonstellingen en bijzondere projecten om een breed publiek kunst te laten ontdekken.

Samenwerking met bedrijven versterkt het museum en is voor u als ondernemer ook aantrekkelijk. U associeert zich met een museum van wereldniveau, toont uw sociale betrokkenheid, en u profiteert van een genereus pakket tegenprestaties. Zo kunt u ook uw zakenrelaties, medewerkers of uw partner inspiratie bieden met bijzondere tentoonstellingen, rondleidingen en bijeenkomsten. Kijk bij “Word lid” voor alle voordelen!

De Mondriaan Business Club ondersteunt het programma ‘Stad naar het Museum’

Concrete resultaten

‘Uw bijdrage maakt het mogelijk dat er voor veel mensen in deze stad voor het eerst museumdeuren opengaan.’ - Minister Ingrid van Engelshoven 

De Mondriaan Business Club ondersteunt het programma ‘Stad naar het Museum’, dat speciaal georganiseerd wordt voor alle Hagenaars en Hagenezen voor wie museumbezoek niet vanzelfsprekend is. Tijdens speciale avondopenstellingen verwelkomt Kunstmuseum Den Haag alle inwoners van Den Haag, stadsdeel voor stadsdeel, jong en oud. Gratis entree, instaprondleidingen, workshops, een warme ontvangst en georganiseerd busvervoer nemen de laatste drempel weg voor duizenden stadsgenoten. Met dit project dragen het Kunstmuseum en de Mondriaan Business Club bij aan verbinding in de samenleving.

Een aantal hoogtepunten:

  • Het jaarlijkse diner met bijzondere sprekers
  • Ontmoetingen met kunstenaars zoals Erwin Olaf
  • Boeiende evenementen met onder andere Jan Drost van The School of Life
Meer weten?

Graag informeren we u verder over de Mondriaan Business Club. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fondsenwerving & Relatiebeheer:

Downloads