Steun het museum

Samen bouwen we verder

Weet u dat het Kunstmuseum Den Haag is opgericht door een groep bevriende kunstliefhebbers? Zij bundelden in 1866 hun krachten voor de bouw van een Museum voor Moderne Kunst, ons huidige Kunstmuseum. Dankzij de inzet van deze particulieren genieten wij nu van de tijdloze schoonheid van het art deco gebouw van H.P. Berlage en de vele verrassende tentoonstellingen.

De combinatie van de betoverende architectuur, de diversiteit van de collectie - moderne en hedendaagse beeldende kunst, fotografie, mode en toegepaste kunst - en ons ambitieuze tentoonstellingsbeleid maakt het Kunstmuseum uniek in de wereld. Deze vitaliteit moeten we koesteren.

Wat kunt ú doen?
Het vergt grote inzet en financiële slagkracht om het museum op dit niveau te houden en de successen verder uit te bouwen. Juist nu, in deze veranderende tijd waarin subsidies niet vanzelfsprekend zijn, is betrokkenheid van particulieren belangrijker dan ooit.

U kunt, net als de pioniers van 1866, verder bouwen aan dit prachtige museum. Er zijn verschillende manieren om het museum als particulier te steunen, en bij elke vorm ontvangt u passende tegenprestaties.

Iedereen is welkom in dit mooie museum. Als ik jonge scholieren zie rondlopen, dan raakt me dat. Dat zijn de cultuurliefhebbers van de toekomst.

- Renée Besteman, donateur van het Kunstmuseum Den Haag
Meedoen of meer weten?

Wij staan u graag vrijblijvend te woord om te bespreken welke schenkingsvorm bij u past. Neem gerust contact met ons op voor advies over het doen van een eenmalige of periodieke schenking of in het geval u het Kunstmuseum in uw testament wenst op te nemen:

Algemene gegevens van Stichting het Kunstmuseum Den Haag en ANBI-informatie vindt u hier.
Meer informatie over Governance en beleid vindt u hier